Електро услуги в София от ЧИЧИ

Търсите добър ел. техник в София? Независимо дали се нуждаете от смяна или монтаж на ел. табло, изграждане на ел. инсталация, монтаж на ключове и контакти или друг вид услуга от квалифициран електротехник, не се колебайте да ни потърсите.

Защо да наемем фирма за ел. услуги?

Изграждането на електропреносната инсталация е един от най-важните компоненти свързани с ремонта или изграждането на ново жилище или офис. В днешно време всички уреди, които повечето хора използват ежедневно се захранват от ток. Поради тази причина системата трябва да бъде така изградена, че да е максимално удобна и същевременно незабележима. В основата на една добре изградена система е правилното и проектиране, както и съобразеното натоварване на кабелите както и наемането на квалифициран електротехник.

Как се изгражда мрежата от ел. техника?

Правилното разпределение на токовите кръгове е от съществено значение, за това системата да функционира правилно и да не се пренатоварва. След полагането на кабелните трасета, следва монтажът на разпределните кутии, конзолите за ключове и контакти, както и монтажа на разпределителното табло. Направата на здрави връзки между отделните кабели е гаранция за добре фунцкионираща система, която няма да дава дефекти в продължение на времето. Залагането на конзолните кутии е изцяло съобразено с функциолността и дизайна на даденото помещение.

Защо тестваме електроинсталацията преди пускане?

След приключване на описаните процеси се прави проба на електро инсталацията, за да се установи дали всички точки функционират правилно и са годни за употреба. При наличието на дефекти, същите биват отстранявани и пробите биват повторени. Финалните щрихи в инсталацията се нанасят с монтирането на ключовете, контактите и осветителните тела, които дават напълно завършен вид на помещенията. С техните форми и разцветки те трябва да допълват помещението.

Какви електро услуги предлагаме?

Вижте част от ел. услугите, които предлагаме. Ако не можете да намерите това, от което се нуждаете, попитайте ни на нашия телефон за връзка.

Монтаж на осветителни тела

Монтаж на осветителни тела

Монтаж на ел. контакти

Монтаж на ключове и контакти

Подвързване на електроуреди

Подвързване на електроуреди

Прокарване на кабели

Прокарване на кабели

Подвързване на лед ленти

Подвързване на лед ленти
photo-18