Бояджийски услуги в София

Търсите бояджийски услуги за вашият дом, офис, магазин или друг тип помещение? Качествено боядисване с латекс на стени и тавани от "ЧИЧИ"! Достъпни цени за боядисване.

Бояджийски услуги от професионалист?

Боядисването придава завършен вид на всеки един обект. Много хора го подценяват, но това е един от най-важните етапи в изграждането на комфортна и уютна зона за престой. Правилният избор на материали и цветове ще ви гарантира едно приятно място, в което да можете да прекарвате свободното си време или да извършвате спокойно работния си процес.

Подготовка преди боядисване

Един от основните процеси при боядисването е подготовоката на основата – грундирането. С грундирането се постигат няколко важни неща:

  • Заздравяване на основата преди боядисване
  • Премахване на прахта след изшкурване на стените
  • Намаляване на разходната норма на боята

Избор на цветове

Избора на цвят при боядисване на помещенията е изключително важен и се влияе от различни фактори. По-студени цветове на боята са подходящи за по-осветени помещения. Те правят по-просторна визия на помещенията, но в същото време могат да създадат и усещане за студенина. Топли цветове е препоръчително да се използват за по-тъмните стаи, защото те отразяват по-добре светлината и придават усещане за допълнителен уют.

Подбор на инструменти

Правилният избор на подходящ инструмент за полагане на боята е също толкова важен, за постигането на качествен краен резултат, колкото и правилната подготовка на основата и избора на подходяща боя.

Важно!

Между полагането на слоевете латекс е необходимо да има поне 3-4 часа един от друг.

Как да оформим цветовете?

За оформянето на цвета на помещението е препоръчително да се избере един главен цвят, който ще дава основния тон и характера на стаята. По-често има каталози, по които се избира цвета и се забърква готовата оцветена боя. Така производителите на бои дават гаранция, че винаги боята ще е с едина и съща. За да има плътно покритие, в повечето случаи двукратното нанасяне на боята стига.